Hof Ambacht

Wakker worden met een landelijk uitzicht
 

WELKOM BIJ HOF AMBACHT

Halverwege Amsterdam en Haarlem, vlakbij Schiphol, ligt Hof Ambacht in het landelijke plaatsje Halfweg. De accommodatie beschikt over totaal 5 royale slaapkamers die individueel, maar ook als groepsaccommodatie voor maximaal 10 personen te boeken zijn. Ruim en licht opgezet met een fantastisch uitzicht. Bij ons vindt u alle rust en ruimte die u wenst, op slechts 15 tot 20 minuten met de auto van Amsterdam centrum, Haarlem centrum of het strand. Het is ook heerlijk wandelen of fietsen in het naastgelegen recreatiegebied.

De grote, sfeervol ingerichte kamers hebben een weids uitzicht op de landerijen in de buurt. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met regendouche en toilet, een zitgedeelte en USB oplaadaansluitingen. De kamers zijn vernoemd naar de vroeger door ons gebruikte weilanden.

In de prachtige serre, met fantastisch uitzicht over de tuin en de weilanden erachter, kunt u lekker eten, tot rust komen of gezellig spelletjes doen.
Er is een keukentje aanwezig voor het vervaardigen van ontbijt, lunch of diner.

Onze locatie ligt 3,7 km van het dichtstbijzijnde openbaar vervoer (trein en bus) Station Halfweg-Zwanenburg. Je kunt ons het best bereiken met eigen vervoer of een gehuurde auto. U kunt gratis parkeren voor de deur. 


In de omgeving

Recreatiegebied Spaarnwoude

Hof Ambacht ligt midden in Recreatiegebied Spaarnwoude. In deze groene oase tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam is van alles te beleven. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen door de veenweidegebieden, klimmen, skiën, golven, paintballen en in de Groene Weelde ligt een fantastisch mountainbikeparcours. ´s Zomers is Spaarnwoude het perfecte decor voor verschillende festivals en bij informatieboerderij Zorgvrij is het hele jaar door veel te doen.
Kijk voor actuele activiteiten op www.spaarnwoude.nl


Amsterdam, Haarlem en Schiphol

Tussen Haarlem en Amsterdam ligt Hof Ambacht. Binnen 15 a 20 minuten bent vanaf Schiphol bij Hof Ambacht. En binnen hetzelfde tijdsbestek zit u ook zo in de een van de steden.


De Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.


Hof Ambacht is ook te vinden op www.groepsaccommodatie-info.nl

De Keukenhof

De Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! Ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur. Het park biedt daarnaast ook dertig wekelijks wisselende bloemenshows, zeven inspiratietuinen, en honderd kunstwerken.


Zee en strand

Binnen 25 a 30 minuten bent bij het strand van Zandvoort aan Zee of Bloemendaal.